Căutare pe site:

Vizitatori unici:

free counters

Contacteaza-ne pe Facebook:

 
 

Vizite pe acest site:

  • Număr afișări articole : 1604895
Up

SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ”, Ediția a II-a

În perioada 01-03 noiembrie 2018, FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE și SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI derulează proiectul SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI STIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ”, ediția a II-a.
Scopul activității îl reprezintă: stimularea performanțelor studenților economiști în activitatea de cercetare științifică; recompensarea performanțelor de vârf în pregătirea profesional-științifică a studenților; reabilitarea interesului tinerilor pentru evenimente științifice pe fondul diminuării acestuia în ultimele două decenii.

Această manifestare este dedicată studenților de la programele de studiu de licență și master, de la facultățile de profil economic. Lucrările participante trebuie să întrunească girul cadrelor didactice universitare coordonatoare și să fie recomandate/selectate la nivel de facultate participantă.

Manifestarea va avea trei secțiuni:
(1) Economia și Societatea Digitală;
(2) Tehnici de calcul moderne;
(3) Inteligența Afacerilor.
În cadrul fiecărei secțiuni se pot organiza subsecțiuni pentru nivelul licența/masterat, iar premiile vor fi acordate pe secțiune, în baza punctajului obţinut.
Ne face o deosebită plăcere să invităm studenții facultății dumneavoastră să participe la SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE
STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ”, ediția a II-a care se va organiza în perioada 01-03 noiembrie 2018, în campusul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Cheltuielile pentru serviciile de cazare și de masă vor fi suportate de către Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, cu sprijinul Ministerul Educației Naționale. Cazarea participanților va fi asigurată în Campusul Universitar.
Alăturăm acestei invitații FIȘA DE ÎNSCRIERE, cu rugămintea de a le transmite cadrelor didactice de specialitate și a transmite informația în rândul studenților din cadrul facultății dumneavoastră. Pentru realizarea programului acestei manifestări științifice, așteptăm pe adresa de mail alina_brezoi@yahoo.com, până la data de 19 octombrie 2018, orele 20.00, fișa de înscriere completată, titlurile comunicărilor științifice și
abstractele, în limba română și engleză, de 250-300 de cuvinte, precizând domeniul ales.
Lucrările care participă la această competiție pot fi elaborate și prezentate în echipă. Acestea trebuie să cuprindă maxim 8 pagini, respectând condițiile de tehnoredactare atașate acestui mail și trebuie transmise până pe data de 26 octombrie 2018.
Decan,
Conf. univ. dr. Aurelia PĂTRAȘCU

 
 
Powered by Phoca Download