Căutare pe site:

Vizitatori unici:

free counters

Contacteaza-ne pe Facebook:

 
 

Vizite pe acest site:

  • Număr afișări articole : 1629959

Invitație la școala de excelență

Proiect  finanţat de  Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice
INVITAȚIE la
ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT
Ediţia a II a
 
 
În perioada 14-16 aprilie 2016FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI, derulează proiectul ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT, în colaborare cu experți naționali din domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor. 
 
ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT este un proiect educațional unic dedicat studenților de la specializarea ECONOMIA COMERȚULUI, TURISMULUI ȘI SERVICIILOR, reprezentând un proiect inovativ, implementat în parteneriat cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Valahia" din Târgoviște, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice şi finanţat de acesta.
 
Misiunea ȘCOLII DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT este aceea de a acorda şansa unei educaţii sănătoase creând premisele legăturii dintre succesul în carieră şi setul de valori personale.
 
OBIECTIVUL acestui proiect este reducerea diferențelor existente între conceptele teoretice predate în cadrul cursurilor urmate și realitățile proiectelor din practică, implicând pentru susținerea studenților, specialiști din turismul românesc și internațional și reprezentanți ai partenerilor din mediul de afaceri românesc, cu o mare experiență în domeniu, dobândita în proiectele complexe derulate până în prezent.
 
Printre obiectivele specifice proiectului regăsim:
  • Studenții selectați beneficiază de un program de coaching, workshop-uri cu specialiști ai OTIMMC Ploiești sau ai partenerilor din proiect;
  • Participanții vor dezbate cele mai noi strategii în domeniul turismului cât și programe destinate tinerilor intreprinzători;
  • Studenții beneficiează totodata de suportul cadrelor didactice care vor coordona proiectul din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, pe parcursul lucrărilor Școlii de Excelență.
Grupul țintă este format din studenți ai centrelor universitare membre ale Consorțiului „ACADEMICA +” și de la alte universități: Ploiești, Târgoviște, Alba - Iulia, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, București, Brașov, care au în cadrul Programului de Studii Universitare de Licență, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor cât și alte categorii de tineri (elevi, absolvenți, cadre didactice). Criteriile de selecție vor fi stabilite de către fiecare universitate implicată in proiect, luându-se în considerare media anilor de studiu, participarea la diverse manifestări științifice, voluntariat în domeniul turismului și antreprenoriatului. 
 
Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT și folosim această ocazie pentru a vă transmite înca o dată cele mai bune gânduri ale noastre!
 

Cu deosebit respect,

Comitetul de Organizare din cadrul Facultății de Științe Economice

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești  

 Manager proiect, 

Prorector

Conf. univ. dr. Daniela Angela Buzoianu   

Responsabil organizare proiect,

 

Lector univ. dr. Alina Gabriela Brezoi

 
Modificat in ziua de Miercuri, 23 Martie 2016 08:53