Search on the site:

Unique visitors:

free counters

Contacteaza-ne pe Facebook:

 
 

Visits on this site:

  • Articles View Hits : 1629963

Mesajul directorului de departament

Am plăcerea mea să vă prezint Departamentul Cibernetică, Informatică Economică, Finanțe și Contabilitate, parte a Facultății de Științe Economice, din cadrul Universității Petrol Gaze din Ploiești și, de asemenea, să vă ofer câteva informații despre oportunitatea semnificativă pe care o aveți de a obține o diplomă în domeniul științelor economice.

Departamentul coordonează un număr de patru programe licență (Contabilitate și Informatică de Gestiune, învățământ cu frecvență, Contabilitate și Informatică de Gestiune, învățământ la distanță, Finanțe-Bănci și Informatică Economică) și respectiv două programe masterale (Managementul Sistemului Bancar și Tehnologii Informatice pentru Afaceri).

Întregul corp profesoral se preocupă să ofere o educație excepțională pentru toți studenții, pregătindu-i pentru o carieră de succes și plină de satisfacții în sectorul public, non-profit sau privat. Cadrele didactice aspiră la excelență în predare, cercetare și implicarea în comunitate, iar provocările cu care ne confruntăm astăzi ne obligă să insistăm pe aplicarea unor standarde înalte de educație și de integritate.

Vă invit să aflați mai multe despre departamentul nostru, despre impactul pe care îl are la nivel național, despre prioritățile noastre de cercetare și predare, intrând pe celelalte pagini de descriere a departamentului și respectiv contactându-ne direct. Pentru cei interesați în a schimba societatea în care trăim și în a genera un impact pozitiv, pentru cei dornici să abordeze provocările cu care se confruntă democrațiile în tranziție, Departamentul Cibernetică, Informatică Economică, Finanțe și Contabilitate oferă un mare număr de oportunități în acest sens.

 

Lect. univ. Dr. Tudorică Bogdan George

Director al Departamentului Cibernetică, Informatică Economică, Finanțe și Contabilitate