Search on the site:

Unique visitors:

free counters

Contacteaza-ne pe Facebook:

 
 

Visits on this site:

  • Articles View Hits : 1605238

SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „SURSELE DE ENERGIE ÎN DEZVOLTAREA ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR DURABILE”, ediția a III-a.

INVITAȚIE

În perioada 13-15 noiembrie 2019, SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ și FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI derulează proiectul SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „SURSELE DE ENERGIE ÎN DEZVOLTAREA ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR DURABILE”, ediția a III-a.

Scopul activității îl reprezintă: stimularea performanţelor studenţilor în activitatea de cercetare ştiinţifică, crearea unui cadru stimulativ de exprimare şi afirmare profesională, imprimarea caracterului transdisciplinar al proiectului. Ne face o deosebită plăcere să vă invităm miercuri, 13 noiembrie 2019, începând cu ora 12:00, în Amfiteatrul AP9 al Universității Petrol-Gaze din Ploiești, la deschiderea oficială a SESIUNII NAȚIONALE DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „SURSELE DE ENERGIE ÎN DEZVOLTAREA ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR DURABILE”, ediția a III-a și folosim această ocazie pentru a vă transmite, încă o dată, cele mai bune gânduri ale noastre!

Cu deosebit respect,

Comitetul de Organizare din cadrul Societății Antreprenoriale Studențești

(clic aici pentru a vedea invitația in format PDF)

Fișa de înscriere: http://se.upg-ploiesti.ro/images/evenimente/fisa_inscriere_surse_2019.docx

Condiții de tehnoredactare: http://se.upg-ploiesti.ro/images/evenimente/conditii_tehnoredactare_surse_2019.docx