Search on the site:

Unique visitors:

free counters

Contacteaza-ne pe Facebook:

 
 

Visits on this site:

  • Articles View Hits : 1595104

SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ” Ediția a III-a

INVITAȚIE la SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ” Ediția a III-a

În perioada 06-08 noiembrie 2019, FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE și SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI derulează proiectul SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ”, ediția a III-a.

Scopul activității îl reprezintă: stimularea performanțelor studenților economiști în activitatea de cercetare științifică; recompensarea performanțelor de vârf în pregătirea profesional-științifică a studenților; reabilitarea interesului tinerilor pentru evenimente științifice.

Descrierea activității

Această manifestare este dedicată studenților de la programele de studiu de licență și master, de la facultățile de profil economic. Lucrările participante trebuie să întrunească girul cadrelor didactice universitare coordonatoare și să fie recomandate/selectate la nivel de facultate participantă. Manifestarea va avea trei secțiuni:

  1. Economia și Societatea Digitală;
  2. Tehnici de calcul moderne;
  3. Inteligența Afacerilor.

Ne face o deosebită plăcere să invităm studenții facultății dumneavoastră să participe la SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ”, ediția a III-a care se va organiza în perioada 06-08 noiembrie 2019, în campusul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Cheltuielile pentru serviciile de cazare și de masă vor fi suportate de către Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, cu sprijinul Ministerul Educației Naționale. Cazarea participanților va fi asigurată în Campusul Universitar. Alăturăm acestei invitații FIȘA DE ÎNSCRIERE, cu rugămintea de a le transmite cadrelor didactice de specialitate și a transmite informația în rândul studenților din cadrul facultății dumneavoastră.

Pentru realizarea programului acestei manifestări științifice, așteptăm pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , până la data de 4 noiembrie 2019, orele 20.00, fișa de înscriere completată, titlurile comunicărilor științifice și abstractele, în limba română și engleză, de 250-300 de cuvinte, precizând domeniul ales. Lucrările care participă la această competiție pot fi elaborate și prezentate în echipă. Acestea trebuie să cuprindă maxim 8 pagini, respectând condițiile de tehnoredactare și trebuie transmise până pe data de 6 noiembrie 2019.

Decan, Conf. univ. dr. Aurelia PĂTRAȘCU

Fișa de înscriere: http://se.upg-ploiesti.ro/images/evenimente/fisa_inscriere_economie_si_societate_digitala_2019.docx

Condiții de tehnoredactare: http://se.upg-ploiesti.ro/images/evenimente/conditii_tehnoredactare.docx