Search on the site:

Unique visitors:

free counters

Contacteaza-ne pe Facebook:

 
 

Visits on this site:

  • Articles View Hits : 1635115

OPTIMIZAREA INSERȚIEI ABSOLVENȚILOR PE PIAȚA MUNCII

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la evenimentul OPTIMIZAREA INSERȚIEI ABSOLVENȚILOR PE PIAȚA MUNCII organizat în perioada 29-30 mai 2019 de Facultatea de Ştiinţe Economice, Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești în parteneriat cu Agenția Pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Ploiești, Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova, Bizz Club România și Ministerul Educației Naționale.

Alăturăm acestei invitații FIȘA DE ÎNSCRIERE cu rugămintea de a le transmite cadrelor didactice de specialitate și a disemina informația în rândul studenților și masteranzilor din cadrul facultății dumneavoastră.

Cu speranţa că veţi da curs invitaţiei noastre, asteptăm pe adresa de mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , fișa de înscriere completată și un CV Europass al participantului.

Last Updated on Monday, 27 May 2019 13:40

Zilele universitare europene, ediția a VI-a, 13-16 mai 2019

INVITAŢIE la ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE, Ediția a VI-a,

13-16 mai 2019

 

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Societatea Antreprenorială Studențească,  Facultatea de Științe Economice, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești și Casa de Cultură a Studenților Ploiești derulează,  în perioada 13.05.2019- 16.05.2019, ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE.

 

În cadrul proiectului sunt organizate evenimente ştiinţifice, educative şi culturale, conform programului atașat.

 

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la evenimentele incluse în proiectul ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE „ÎMPREUNĂ PENTRU EUROPA”.

Last Updated on Wednesday, 08 May 2019 14:06

Subcategories